Creare Site Web

Web Design Personalizat

Experiența utilizatorilor este foarte importanta, de aceea, în plus față de procesul de creare site web a unei  interfețe frumoase, subliniem de asemenea utilitatea și simplitatea pentru a crea cea mai bună experiență posibilă pentru utilizatorii finali. Dezvoltăm site-urile noastre astfel încât să fie optimizate pentru viteză.

Site-ul dvs. va fi extrem de ușor de actualizat și editat pe cont propriu. Veți putea adăuga câte pagini noi doriți, fără a trebui să știți cum să codificați.

design web

Responsive Website

Design-ul web responsiv este procesul de realizare site  web, astfel încât, indiferent de dimensiunea ecranului, site-ul dvs va răspunde și se va afisa corect pe orice dospozitiv, de la  lățimile paginii, culorile, fonturile si legăturile, pana la  textul, grafica și videoclipurile . Folosim cele mai noi tehnologii pentru a creea experiențe web interactive

Ca rezultat, utilizatorii dintr-o gamă largă de dispozitive și browsere vor avea acces la o singură sursă de conținut, concepute astfel încât să fie ușor de citit și navigat .

Creare site web responsive

Optimizare Seo

Când combinați o strategie de SEO cu dezvoltarea web, există mai multe componente care trebuie abordate pentru ca aceasta să aibă succes. Acestea includ cuvinte cheie relevante precum și cuvinte cheie noi. Vom configura site-ul dvs. cu Google Analytics, astfel încât să puteți urmări toate activitățile vizitatorilor, vizualizările paginilor, sursele de trafic și multe altele. Deasemenea vom crea un sitemap XML al site-ului dvs. web pentru a vă asigura că site-ul dvs. este indexat corespunzător în motoarele de căutare.

Optimizare site web