Skip to content

Serviciile noastre

Folosim cele mai noi tehnologii


Caracteristicile generale folosite in procesul de realizare a unui site.
Responsive Design →  Adaptabilitatea designului atat pe desktop, cat si pe telefon sau tableta.
Securizare Website →  Instalarea modulelor de securitate pentru prevenirea accesarii neautorizate sau pishing.
Optimizare Seo →  Pregatirea, instalarea si setarea unor module pentru a respecta principiile de baza SEO.

Google Analytics →  Conectare cont Google cu site-ul dvs, monitorizare trafic si comportament site.
Website Wireframe →  Realizarea unui studiu a domeniului de activitate si crearea unei schite a site-ului.
Panou Control →  Panou de control usor de folosit, mic tutorial pentru adaugarea si modificarea de continut a site-ului web.

Web Design

Echipa noastră de web design utilizează tehnologii de ultimă oră, inclusiv jQuery, Canvas și Webgl, pentru a oferi o experiență atractivă.

Wireframe

Site-urile noastre web sunt proiectate în mod special în Photoshop înainte de dezvoltare și vor fi trimise la dezvoltare numai după ce sunteți mulțumit de proiectări, permițându-ne să oferim o satisfacție de design 100% și să facem ca site-ul dvs. să iasă în evidență .

CMS

Suntem specialiști în CMS WordPress. Folosim editori vizuali pentru a crea conținutul site-ului web pe care îl dezvoltăm, ceea ce permite clienților noștri să își gestioneze cu ușurință site-ul web odată livrat.

Seo

Maximizăm potențialul motorului de căutare prin efectuarea optimizării vitezei de încărcare, integrare Google Analytics, configurare WMT și permițând controlul complet al etichetelor meta prin SEO Yoast.

Responsive

Fiecare site web pe care îl dezvoltăm funcționează perfect pe dispozitive mobile și tablete, asigurând performanțe mobile excelente utilizând un design web receptiv prin tehnologia CSS / JS.

Mobil

Experiență optimă de vizualizare este disponibilă într-o gamă largă de dispozitive, datorită procesului nostru de dezvoltare minuțios, creând experiențe captivante pentru vizitatorii dvs. pe mobil.

Oferim un proces personalizat de la început până la sfârșitul proiectului.